Over Grootspraak


Grootspraak is dé restaurantgids voor de wijnliefhebber. Deze gids wijst wijnliefhebbers op een heldere en toegankelijk geschreven manier, de weg naar die restaurants waar grote liefde voor de wijn gecombineerd wordt met topgastronomie. Waar kun je goed eten maar krijgt ook de wijn de aandacht die hij verdient. Met Grootspraak heb je een gids in handen waarmee je zeker bij het juiste restaurant of de juiste wijnbar terechtkomt.
 

De onderscheidingen in 2017

Drie adressen in Grootspraak 2016 staken er bovenuit. De keuze hiervoor is gemaakt aan de hand van dat extra, dat bijzondere of onderscheidende dat op die plaats wordt geboden.

WIJNRESTAURANT VAN HET JAAR – DE BOET, URK
RESTAURANT VAN HET JAAR – VERMEER,  AMSTERDAM
WIJNBAR VAN HET JAAR – HET EIGENDOM, ROTTERDAM

Klik hier voor het volledige overzicht van nieuwe adressen, stijgers, dalers en lievelingsadressen in de bijlage
‘Samenvatting Grootspraak 2017’.

 

Grootspraak 2017 zal gratis verzonden worden naar alle jaarabonnees en rond midden december op de deurmat vallen. Heeft u geen jaarabonnement? U kunt de gids ook via onze webshop bestellen!

Grootspraak 2016 kost € 12,50 en is te bestellen via deze site (klik hier), of in uw boekhandel met het ISBN-nummer: 978-90-78172-09-3.  Wilt u ook Grootspraak verkopen of kado geven aan uw klanten en/of relaties? Neem dan contact met ons op via nienke@wijnpers.nl.

 

Grootspraak in de pers

NRC Handelsblad 11-1-2014
 

Grootspraak wordt uitgegeven door Perswijn Media en Evenementen. Perswijn is het grootste onafhankelijke Nederlandstalige wijnmagazine in de Benelux, dat met een oplage van 12.000 meer dan 25.000 lezers weet te bereiken. Het is het oudste Nederlandse wijntijdschrift dat zich richt op zowel de consument als de vakhandel. Door de kwaliteit is Perswijn dus ook voor de professional -in handel en horeca- een belangrijk en toonaangevend wijnmagazine.

Voor meer informatie en beeld: wijnpers@wijnpers.nl

 • Santa Rita t/m april of september 2018
  • Wine in Moderation (gratis en doorlopend) versie 2
  • Winterhalter - t/m?
  • Bossenbroek B.V. - doorlopend
  • Ribera del Duero Drink Ribera-drink Spain banner
  • Ambassadeurs Perswijn - doorlopend