Adverteren

Al bijna 30 jaar is Perswijn één van de meest toonaangevende tijdschriften in de wijnbranche van de Benelux dat zich zowel richt op de wijnliefhebber als op de wijnprofessional.  Perswijn onderscheidt zich van ander soortgelijke magazines door zijn professionaliteit en objectiviteit.  De inhoud is divers met onder andere  interviews, achtergrondartikelen, reportages en prikkelende columns van bekende wijnschrijvers.  Verder worden er per jaar meer dan 6000 (!) wijnen geproefd, beoordeeld en beschreven in Perswijn magazine.

 

Via Perswijn kunt u op verschillende manieren uw boodschap bij een breed publiek onder de aandacht brengen. In het tijdschrift zelf maar ook in onze andere publicaties zoals de Koopgidsen en de extra supplementen. Daarnaast zijn er online verschillende mogelijkheden voor exposure zoals banners, advertorials en nieuwsbrieven. Door onze actieve aanwezigheid op sociale media zoals twitter en facebook biedt Perswijn ook een platform om direct uw doelgroep te bereiken.
 


 

Voor publiciteit zijn er de volgende mogelijkheden

Adverteren in Perswijn (verschijnt 8 x per jaar)
 
Verschillende supplementen per jaar met uitgebreide achtergrondinformatie over specifieke
wijnlanden of wijnregio’s.
 
In de ‘Perswijn Koopgids’: editie Voorjaar & Zomer en editie Najaar & Winter (2 x per jaar)
Een banner of advertorial in de nieuwsbrieven (zakelijke én consument) of op de website: www.perswijn.nl
 
Adverteren in de restaurantgids voor wijnliefhebbers, Grootspraak

Meesealen insert vanaf  € 1500,-  afhankelijk van het gewicht.


Download hier de mediakit en tarievenkaart.


Voor inlichtingen: Petri Houweling
Mobiel: +31 654 653 803
Email: petri@wijnpers.nl


Over Perswijn

Perswijn is het grootste onafhankelijke Nederlandstalige wijnmagazine in Nederland en België
Het is het enige, van oorsprong Nederlandse wijntijdschrift dat zich richt op zowel de consument
als de professional
 
Perswijn onderscheidt zich van andere soortgelijke magazines door zijn professionaliteit
en objectiviteit
 

Perswijn bereikt de geïnteresseerde en gevorderde wijnliefhebbers en vakmensen in wijnhandel en horeca

In elk nummer onder andere reportages over wijngebieden, interviews met wijnmakers en verschillende
restaurateurs, achtergrondartikelen over diverse wijngerelateerde thema’s
 
Culinaire rubrieken waarbij eten en wijn centraal staan, en vaste columns van bekende wijnschrijvers en in
elke uitgave vele objectieven wijnbeschrijvingen over wijnen die een professioneel panel (blind) worden
geproefd
 
Perwijn verschijnt 8 x per jaar en is te verkrijgen via reguliere verkoopkanalen, verschillende wijnspeciaalzaken
en via onze webshop
   

Doelgroep

Hoogopgeleide mannen en vrouwen in de leeftijdsgroep tussen 25 en 70 jaar
Geïnteresseerde en gevorderde wijnliefhebbers en vakmensen in wijnhandel en horeca
Andere interesses: gastronomie, kunst, cultuur en reizen





 

 

  • Santa Rita t/m april of september 2018
    • Banner Kwast  1 sept 2017 tm 1 dec 2017
    • Ribera del Duero Drink Ribera-drink Spain banner
    • Okhuysen webwinkel - doorlopend?
    • Vinoblesse wijngids vanaf 14sept
    • Ambassadeurs Perswijn - doorlopend