PERSWIJN Evenementen


Perswijn Magazine organiseert onder de naam Wijnpers Media & Evenementen verschillende wijnproeverijen. Wij hebben onze eigen wijnproeverijen en verzorgen ook in opdracht grote of kleine wijnproeverijen voor derden.


Portfolio Proeverijen Perswijn

Perswijn heeft een breed portfolio van eigen evenementen met o.a. Le Tour de Champagne, Wine Regions Event, Champagne aan Zee, Klassiek Europa, Ontdek de Nieuwe Wereld, Rosé aan Zee, Bubbels on the Beach, en recentelijk de Voorjaars-, Najaars-, Zomer- en Winterproeverijen


Externe Proeverijen

Perswijn werkt o.a. in opdracht van wijnhuizen, wijnregio's en/of landenburo's. Hiervoor verzorgen wij proeverijen op maat. Doordat Wijnpers Media & Evenementen direct gekoppeld is aan Perswijn Magazine, profiteert de klant niet alleen van de organisatie die verzorgd wordt, maar tevens van het netwerk van het magazine. Dit zijn zowel particuliere wijnliefhebbers als professionals, die Perswijn weet te bereiken via zowel het tijdschrift, als de online kanalen (website, nieuwsbrief en sociale media). Proeverijen waarbij we meehelpen met de organisatie en /of promotie zijn o.a. California Wines, Let's drink ITALY en FLOSOLEI.

Zie onderstaande video voor een voorbeeld van een 'Externe proeverij'.

Naast de organisatie van proeverijen werken we samen met diverse partijen in het samenstellen van seminars, programma's en activiteiten binnnen een beurs / proeverij.


Contactpersoon evenementenorganisatie: Petri Houweling (+31 6-54653803), petri@wijnpers.nl.
 


 


Komende evenementen:

 • Santa Rita t/m april of september 2018
  • Wine in Moderation (gratis en doorlopend) versie 2
  • Vinoblesse wijngids vanaf 14sept
  • Ambassadeurs Perswijn - doorlopend
  • Riedel - doorlopend
  • Bossenbroek B.V. - doorlopend