Andermans woorden



Is it nice? No, it´s Neiss!

Is it nice? No, it´s Neiss!

09-02-2012

ProWein Premiere: That´s Neiss That's Neiss stellt meine Leidenschaft dar. Das Weinmachen! Und so habe ich unsere neue Weinlinie schlicht >>That's Neiss<< getauft.

Is it nice? No, it´s Neiss!

Is it nice? No, it´s Neiss!

09-02-2012

ProWein Premiere: That´s Neiss That's Neiss stellt meine Leidenschaft dar. Das Weinmachen! Und so habe ich unsere neue Weinlinie schlicht >>That's Neiss<< getauft.

Get real, please

Get real, please

07-02-2012

It is extraordinary that people defend products with defects on the grounds that in the past growers were making wines with defects, so that is good, or natural.

Get real, please

Get real, please

07-02-2012

It is extraordinary that people defend products with defects on the grounds that in the past growers were making wines with defects, so that is good, or natural.

Crisis smaakt naar meer

Crisis smaakt naar meer

19-01-2012

Wat gaat het nieuwe jaar ons bieden? Wij weten het niet. En u waarschijnlijk ook niet. Crisis of niet, wij gaan in ieder geval vol energie door.

Crisis smaakt naar meer

Crisis smaakt naar meer

19-01-2012

Wat gaat het nieuwe jaar ons bieden? Wij weten het niet. En u waarschijnlijk ook niet. Crisis of niet, wij gaan in ieder geval vol energie door.

Wenen ligt aan welke rivier?

Wenen ligt aan welke rivier?

16-01-2012

De Danube zorgt voor een speciaal microklimaat… Mededeling inzake het Weense wijngoed Wieninger van Résidence Wijnen. Zowel in Oostenrijk als Nederland zeggen we toch echt Donau.

Wenen ligt aan welke rivier?

Wenen ligt aan welke rivier?

16-01-2012

De Danube zorgt voor een speciaal microklimaat… Mededeling inzake het Weense wijngoed Wieninger van Résidence Wijnen. Zowel in Oostenrijk als Nederland zeggen we toch echt Donau.

Zweverige prietpraat

Zweverige prietpraat

12-01-2012

De gastronomie anno 2012 heeft een nieuwe dimensie gekregen: het goede gevoel staat centraal. Ook wel duurzaamheid genoemd.

Zweverige prietpraat

Zweverige prietpraat

12-01-2012

De gastronomie anno 2012 heeft een nieuwe dimensie gekregen: het goede gevoel staat centraal. Ook wel duurzaamheid genoemd.

Wordfeud auf Deutsch

Wordfeud auf Deutsch

09-01-2012

Volldrahtrahmenflachbogenerziehung Ingezonden door Moselfanatiker Lars Daniëls MV.

Wordfeud auf Deutsch

Wordfeud auf Deutsch

09-01-2012

Volldrahtrahmenflachbogenerziehung Ingezonden door Moselfanatiker Lars Daniëls MV.

Wat wordt 2012?

Wat wordt 2012?

06-01-2012

Het jaar van de druif. Verrassende gedachte van wijnhandelaar Erik Sauter.

Wat wordt 2012?

Wat wordt 2012?

06-01-2012

Het jaar van de druif. Verrassende gedachte van wijnhandelaar Erik Sauter.

Modern leven

Modern leven

20-12-2011

Wie? Wat? Wijn! Trendy kerstwijnen voor bij het kerstdiner AllerHande weet wat Nederlanders lekker (goedkoop) zullen vinden.

Modern leven

Modern leven

20-12-2011

Wie? Wat? Wijn! Trendy kerstwijnen voor bij het kerstdiner AllerHande weet wat Nederlanders lekker (goedkoop) zullen vinden.

Euforie

Euforie

13-12-2011

Wat een heerlijke reacties mochten we ontvangen na het goede nieuw van Michelin. Het voelt goed om de ster weer terug te hebben. Mededeling van Hotel Gastronomique De Echoput. Nu die tweede ster ook nog terug zien te krijgen…

Euforie

Euforie

13-12-2011

Wat een heerlijke reacties mochten we ontvangen na het goede nieuw van Michelin. Het voelt goed om de ster weer terug te hebben. Mededeling van Hotel Gastronomique De Echoput. Nu die tweede ster ook nog terug zien te krijgen…

De groeten

De groeten

12-12-2011

December buitekans. […] Met veel vineuse groet, Team van Résidence Wijnen

De groeten

De groeten

12-12-2011

December buitekans. […] Met veel vineuse groet, Team van Résidence Wijnen

La vache qui rit

La vache qui rit

29-11-2011

De Franse slachthuizen houden zich bezig met het dierenwelzijn. Enigszins verrassende mededeling in de nieuwsbrief French Food News (!) van Sopexa Nederland. Gevalletje van Franse humor?

La vache qui rit

La vache qui rit

29-11-2011

De Franse slachthuizen houden zich bezig met het dierenwelzijn. Enigszins verrassende mededeling in de nieuwsbrief French Food News (!) van Sopexa Nederland. Gevalletje van Franse humor?

En nu graag stamppot

En nu graag stamppot

28-11-2011

Als ik nog één cremetje van kreeft en toetertje van dolfijnadem eten moet, ga ik echt sterven. Markante buitenlandse promotiedame heeft het gehad met de haute cuisine in Nederland.

En nu graag stamppot

En nu graag stamppot

28-11-2011

Als ik nog één cremetje van kreeft en toetertje van dolfijnadem eten moet, ga ik echt sterven. Markante buitenlandse promotiedame heeft het gehad met de haute cuisine in Nederland.

Hart voor wijn

Hart voor wijn

25-11-2011

Bij een hartchirurg ontwaarde ik een collectie met alle jaargangen van Château Calon-Ségur uit St. Estèphe. Reden: er staat een hart op het etiket. Harold Hamersma in NRC Handelsblad.

  • Bossenbroek B.V. - doorlopend
  • Okhuysen webwinkel - doorlopend?
  • WINO - doorlopend
  • Riedel - doorlopend
  • Ribera del Duero Drink Ribera-drink Spain banner