Vacature: Senior Medewerker Commerciele Binnendienst Poot Agenturen b.v.

01-03-2017

Poot Agenturen B.V. specialiseert zich in de verhandeling van wijnen uit de hele wereld. Dat doen wij al meer dan 40 jaar en wij zijn groeiende. De focus ligt traditioneel op de Nederlandse markt (B2B) maar ook buiten Nederland zijn wij zeer actief. Wij zijn een Westlands familiebedrijf (10 fte’s) in De Lier, dat streeft naar een perfecte verhouding tussen afnemers en producenten.

Wij koesteren de trouwe samenwerking met onze bijzondere wijnproducenten. Onze vorm van zaken doen is gericht op digitalisering en automatisering zonder het menselijk aspect en de voor ons vanzelfsprekende service uit het oog te verliezen. Onze ambitie is te groeien. Wij investeren dan ook in de interne organisatie, het logistieke proces, de website, een web portal en andere vormen van digitale communicatie. Medio 2018 verhuizen wij naar een (groter) nieuw pand, tevens gevestigd in De Lier. 

Poot Agenturen B.V. is op zoek naar een fulltime (40 uur)

Senior Medewerker Commerciële Binnendienst

Deze functie combineert sales en logistiek; een open mind en mentaal snel kunnen schakelen is een eis. Het betreft een “digitale doe” functie gericht op een optimale bediening van de wensen van de klant. Telefonisch zaken doen zit in jouw bloed en bestellingen/orders worden foutloos verwerkt. 

Je draait jouw hand niet om voor geautomatiseerde processen en “voorraad, prijzen, facturatie en leveringen” zijn jou meer dan bekend. Je bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten, helder en zonder ruis in de communicatie. Cruciaal is tevens jouw ondersteunende relatie met onze sales buitendienst. Je kunt zelfstandig werken en hebt een commerciële, proactieve instelling. 

Funtie eisen

• Opleiding: HBO (commercieel/economisch/logistiek of Hotelschool);
• Talen: Nederlands en Engels foutloos in woord en geschrift, Frans is een pre;
• Affiniteit met wijn in de vorm van parate wijnkennis (bijvoorbeeld SDEN 2 of 3) is een eis, evenals werkervaring in de wijnbranche;
• Ervaring met geautomatiseerde processen is eveneens een harde eis, kennis van Exact Globe is een mooie pre;
• Een flinke dosis humor.

Ons streven is de juiste kandidaat aan te trekken op basis van een tijdelijk contract. Wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals premievrij pensioen en opleidingsmogelijkheden. 

Ben jij in staat deze uitdagende functie te optimaliseren? Dan ontvangen wij graag jouw CV voor 17 maart 2017 per mail op: info@poot.nl, gericht aan Dhr. M. Kuit. Voor meer informatie kunt u tevens telefonisch contact met hem opnemen: 06 – 578 35 231.

Share |
  • WINO - doorlopend
  • Bossenbroek B.V. - doorlopend
  • Riedel - doorlopend
  • Winterhalter - t/m?
  • Santa Rita - t/m april 2017