Mail en win: Wijnalmanak 2011 - Perswijn
Nieuws

Mail en win: Wijnalmanak 2011

Stuur een mail naar Perswijn en maak kans op de nieuwe Wijnalmanak 2011. We mogen tien exemplaren weggeven!

Wijnalmanak_groot.jpg
Stuur een mail naar Perswijn en maak kans op de nieuwe Wijnalmanak 2011. We mogen tien exemplaren weggeven!

Wijnalmanak 2011, de beste wijnen onder €5,- Met meer dan een half miljoen verkochte exemplaren is de Wijnalmanak de meest succesvolle jaarlijkse wijnkoopgids van Nederland. De eerste Wijnalmanak werd 21 jaar geleden geschreven door Hubrecht Duijker, de bekendste en eerste fulltime wijnschrijver van ons land. Cuno van ‘t Hoff schreef de editie van 2011 en werkte hiervoor samen met een professioneel proefteam.

Met de Wijnalmanak vind je gemakkelijk en snel de juiste wijn. Wijnalmanak 2011 de beste wijnen onder € 5,- bevat zo’n 850 rode, witte, roséwijnen en sherry’s. Allemaal gegarandeerd goed, altijd onder de magische grens van € 5,- en breed verkrijgbaar bij supermarkt, slijterij en wijnspeciaalzaak. Naast proefnotities en sternoteringen voor de allerbeste wijnen komen de belangrijkste wijntrends en -ontwikkelingen aan bod. En als traktatie achterin Hubrecht Duijkers favoriete wijnen van € 5,- tot € 10,-.

Prijs: € 14,99

ISBN: 9789047515258

Meedoen? Stuur een e-mail naar Perswijn met daarin naam en adres. Uit alle inzendingen worden tien winnaars gekozen. Zij krijgen de Wijnalmanak 2011 zo snel mogelijk thuisgestuurd (over de uitslag kunnen we niet corresponderen).

Reageer op dit item

nl Nederlands