Jess Jackson, de niet onbemiddelde stichter van het bekende Californische Kendall-Jackson, is in één klap de nieuwe eigenaar geworden van drie bekende Wineries: Freemark Abbey in Napa Valley, Arrowood in Sonoma County en Byron in Santa Barbara County. Hij bood er in totaal 97 miljoen dollar voor, nadat de vorige eigenaar, Legacy Estates Group, wegens faillissement gedwongen was ze te verkopen. Nog pas in juni voegde Jackson ook al de Robert Pecota winery in Napa en Murphy-Goode aan zijn al rijkelijk gevulde portfolio toe. Who’s next?
Jess Jackson, de niet onbemiddelde stichter van het bekende Californische Kendall-Jackson, is in één klap de nieuwe eigenaar geworden van drie bekende Wineries: Freemark Abbey in Napa Valley, Arrowood in Sonoma County en Byron in Santa Barbara County. Hij bood er in totaal 97 miljoen dollar voor, nadat de vorige eigenaar, Legacy Estates Group, wegens faillissement gedwongen was ze te verkopen. Nog pas in juni voegde Jackson ook al de Robert Pecota winery in Napa en Murphy-Goode aan zijn al rijkelijk gevulde portfolio toe. Who’s next?
Misschien ook iets voor u
Lukas Wiegman is beste sommelier van Nederland
Temidden van een jubelend publiek heeft Lukas Wiegman van Restaurant NOTK in Rotterdam het Nederlands Kampioenschap voor Sommeliers, de Trophée...
PERSWIJN #3 komt uit op maandag 22 april!
In Perswijn #3 leest u over het gevarieerde wijnaanbod uit de Jura, het unieke talent van monastrell om met extreme...
PERSWIJN Portugese wijnmakerslunch: Tejo van alle kanten
Maandag 15 april 2024 bieden zes wijnmakers uit Tejo wijnprofessionals en pers een begeleide lunch aan om hun wijnen te...
Zwitserse wijnen onbereikbaar? België weet beter!
Is het een mythe, of is het echt onmogelijk om wijn uit Zwitserland te importeren? Het is een vraag die...
Flesaanvraag PERSWIJN #5 2024 (Deadline 11 april)
Geachte importeur, Graag vragen wij uw aandacht voor de aanvraag van proefflessen voor PERSWIJN #5 2024 (verschijningsdatum 20 juli). Bij...
Voorwoord PERSWIJN #2 2024
Voor Perswijn #2 proefden we wijnen zonder toegevoegd sulfiet, reisden we naar La Clape, gaan we dieper in op Nebbiolo...